Cognovi Testcentrum

altCognovi Testcentrum Castricum

Cognovi Testcentrum is samen met Cognovi Huiswerkbegeleiding gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van scholieren.

De leiding van het testcentrum ligt bij drs. Marcel Jansen MPM, Arbeids- en Organisatie psycholoog. Hij werd opgeleid aan de KMA en studeerde Psychologie en Bestuurskunde. Hij heeft daarnaast ervaring in Human Resource Management, personeelsselectie en is in het bezit van de aantekening psychodiagnostiek.

Wat kan Cognovi Testcentrum betekenen voor uw kind?

U wilt het beste voor uw kind, en terecht! Voor antwoorden op de volgende vragen en meer kunt u terecht bij ons testcentrum.

• Welke (vervolg)opleiding past het beste bij mijn kind?

• Welk profiel zal hem/haar het meest liggen?

• Wat zijn de capaciteiten van mijn kind?

• Welke persoonskenmerken kunnen mijn kind remmen of juist helpen bij het volgen van een opleiding?

Werkwijze

Door middel van een testcyclus brengen wij de diverse capaciteiten, studie- en beroepinteresses van uw kind in kaart. Deze testen onderzoeken en benoemen ook zijn/haar persoonskenmerken. De testprocedure wordt uitgeoverd door een psycholoog. Na de testsessie maken wij een afspraak voor een gesprek waarin de testresultaten worden besproken, die uw kind ook in een schriftelijke rapportage mee naar huis krijgt. U bent de enige die deze rapportage ontvangt, Cognovi Testcentrum werkt volgens de NIP beroepscode. 

Wat is het NIP?

NIP staat voor het Nederlands Instituut voor Psychologen en is de grootste beroepsvereniging voor psychologen in Nederland. Het NIP draagt op diverse manieren zorg voor kwaliteit en biedt bescherming tegen psychologische behandelingen door onbevoegden.

Klik op de button en lees enkele ervaringen bij het testcentrum.

2011_Button-ErvaringenZW(1)

 

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Jansen (06-13133161) of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.