0251 - 652 202 info@cognovi.nl

Contact

Contact & locatie

Locatie

Torenstraat 38a
1901 EE Castricum

Openingstijden

maandag t/m donderdag
van 14:30 – 17:30 uur

Telefoon & Email

0251-652202 / 06-18391638

info@cognovi.nl

FAQ

 

Veel gestelde vragen

Bezoek ons ook op social media

    

Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen!

Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen.

Weet ik altijd waar ik aan toe ben?

Bij Cognovi houden we erg van duidelijkheid. Daarom vermeldt de site de algemene voorwaarden, de tarieven en het privacy reglement. In een intakegesprek leggen we precies uit wat we doen en hoe. Jij en je kind weten dus precies wat je van ons kunt verwachten, dat is wel zo prettig.

Hoe lang duurt huiswerkbegeleiding eigenlijk?
Wij geloven niet zo in “quick fixes”: huiswerkbegeleiding heeft niet primair tot doel even snel wat onvoldoendes weg te werken (al is dat natuurlijk wel fijn). Goed je huiswerk maken vergt  zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline. Het aanleren en oefenen van attitudes vergt tijd, daarom gaan we uit van een minimum begeleidingsduur van 3 maanden. Het doel moet natuurlijk zijn dat leerlingen leren hun werk zorgvuldig en zelfstandig te doen. Dat lukt de meeste leerlingen goed na een periode huiswerkbegeleiding.

Het meeste succes boek je als je begint met intensieve begeleiding; 4 of 5 dagen per week is daarvoor ideaal. Zodra het kan bouwen we het aantal dagen huiswerkbegeleiding af naar 3 of 2 dagen per week.

Hoe gaat het in zijn werk?
Elke leerling heeft zijn of haar eigen plek, waar ook hun schoolboeken staan. Direct na school komen ze naar ons toe. Dan bekijken wij samen met de leerling wat er die dag gedaan moet worden, we kijken naar de agenda, Magister en studieplanners.

Tijdens het werk helpen we de leerling door het beantwoorden van vragen en het geven van leertips. Het leerwerk overhoren we en het gemaakte werk kijken we doorgaans na.

Wat houdt bijles eigenlijk in?
Cognovi werkt samen met enkele zelfstandig werkende vakdocenten. Zij verzorgen 1 op 1 bijlessen, doorgaans bij Cognovi. Meestal wordt een lescyclus van 10 bijlessen afgenomen in 1 of meerdere vakken, de lessen worden in overleg met de leerlingen gepland.
Ik heb nog meer vragen, hoe krijg ik daar antwoord op?

Wil je meer weten? Stuur vooral een mail naar info@cognovi.nl of bel naar 06-18391638. We spreken dan graag met jou en je kind om samen te kijken hoe wij je kind het beste kunnen helpen.

Leerlingen

Kopjes thee and counting

Begeleiders

Jaar ervaring in educatie

Meer weten?

Locatie: Torenstraat 38a – 1901 EE Castricum

Telefoon: 0251-652202

Mobiel: 06-18391638

Email: info@cognovi.nl

Openingstijden: Ma-Do: 14:30 – 17:30 uur